Gymtijden

De kinderen van groepen 3 t/m 8 gymmen iedere maandagmiddag (14.15 uur - 15.15 uur) en woensdagochtend (11.15 uur - 12.15 uur) in de sporthal van dorpshuis Op Moer. We gaan daar lopend naar toe.
De kinderen dragen tijdens de gymles gymkleding (bijv. T-shirt en sportbroek) en gymschoenen.

De kinderen van groep 1/2 hebben ieder dagdeel bewegingsonderwijs. Dat kan plaatsvinden op het schoolplein buiten of tijdens een speel- en gymles in het speellokaal. De gymkleren van groep 1/2 blijven in een gymtas op school (korte broek, T-shirt en gymschoenen - voorzien van naam).

Naast dat gym leuk en ontspannend is, doet een kind met bewegen andere ervaringen op. Door te gymmen maakt het kennis met en leert het meer over de verschillende sporten. Ook leert het kind op een goede manier met andere kinderen en de leerkracht om te gaan. Regelmatig worden er ook sportclinics verzorgd.