Vacatures en stages

  Vacatures en stages

  Werken bij OBS Keijzerschool in Moerkapelle betekent werken in een omgeving vol betrokken collega’s met een groot hart voor de leerlingen. Stuk voor stuk hebben zij een grote motivatie om kwalitatief goed onderwijs te ontwikkelen en door te geven. Daarom werken onze collega’s nauw met elkaar samen om het beste in elkaar naar boven te halen. Dankzij dit hechte en betrokken team, krijgen onze kinderen precies het onderwijs en de zorg die nodig is. En we blijven constant in beweging om de kwaliteit hiervan te verbeteren. Als Kwink-school vinden wij het ontzettend belangrijk dat kinderen veel leren, ook op sociaal-emotioneel vlak. Met 185 leerlingen zijn wij een kleinschalige basisschool.

  Sta jij ook voor kwalitatief goed onderwijs? Onze deur staat voor je open! Bekijk of we vacatures open hebben staan of stuur een open sollicitatie via www.werkenbijscholengroepholland.nl.

  Bekijk onze vacatures

  Ook zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste LIO-stagiair(e)s om ons team te versterken! Ga naar www.werkenbijscholengroepholland.nl/stages en bekijk alle mogelijkheden die Scholengroep Holland te bieden heeft.

  Bekijk onze stagemogelijkheden

  Ben jij ambitieus, positief-kritisch en beschik je over een gezonde dosis humor? Dan zoeken wij jou!

  Gezocht: Groepsleerkracht onderbouw 
  FTE: 0,575 fte (3 dagen)

  Wat zoeken wij? 
  Wij zoeken vanaf 01-09-2023 (of zo spoedig mogelijk daarna) een ambitieuze en betrokken leerkracht die ons enthousiaste team wil komen versterken. 

  • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is?
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
  • Heb je zin om mee te denken over onderwijsvernieuwingen en hoe die vorm te geven?
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

  Scholengroep Holland biedt openbaar onderwijs op 13 scholen in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom! We bieden onderwijs van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind. Zo wordt recht gedaan aan de mogelijkheden die het in zich heeft en ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien en bloeien. Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Ons motto is: Eerlijke kansen voor ieder kind.

  Wat bieden wij?
  Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je bent echt onderdeel van het team, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend ook onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…!

  Arbeidsvoorwaarden 
  Je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd, omdat wij vertrouwen op een toekomst samen. De geboden werktijdfactor is 0,575 fte en het salaris is conform de CAO Primair Onderwijs L10. SGH-Academy: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling). Kijk op www.werkenbijscholengroepholland.nl voor nog meer voordelen. 

  Medewerkers van Scholengroep Holland worden beschouwd als interne kandidaten en hebben voorrang bij het solliciteren op vacatures.

  Informatie? 
  Voor informatie kun je altijd bellen met Femmie van Brenk 079-5931788 of mailen naar directie@keijzerschool.nl.

  Interesse?
  Motivatiebrief met CV graag z.s.m. mailen naar directie@keijzerschool.nl