Vacatures en stages

  Vacatures en stages

  Werken bij OBS Keijzerschool in Moerkapelle betekent werken in een omgeving vol betrokken collega’s met een groot hart voor de leerlingen. Stuk voor stuk hebben zij een grote motivatie om kwalitatief goed onderwijs te ontwikkelen en door te geven. Daarom werken onze collega’s nauw met elkaar samen om het beste in elkaar naar boven te halen. Dankzij dit hechte en betrokken team, krijgen onze kinderen precies het onderwijs en de zorg die nodig is. En we blijven constant in beweging om de kwaliteit hiervan te verbeteren. Als Kwink-school vinden wij het ontzettend belangrijk dat kinderen veel leren, ook op sociaal-emotioneel vlak. Met 185 leerlingen zijn wij een kleinschalige basisschool.

  Sta jij ook voor kwalitatief goed onderwijs? Onze deur staat voor je open! Bekijk of we vacatures open hebben staan of stuur een open sollicitatie via www.werkenbijscholengroepholland.nl.

  Bekijk onze vacatures

  Ook zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste LIO-stagiair(e)s om ons team te versterken! Ga naar www.werkenbijscholengroepholland.nl/stages en bekijk alle mogelijkheden die Scholengroep Holland te bieden heeft.

  Bekijk onze stagemogelijkheden

  Wat zoeken wij
  Wij zoeken per 01-08-2024 een ambitieuze en bevlogen onderbouwleerkracht (groep 1/2 of 3) die ons enthousiaste team wil komen versterken.  

  • Ben jij een onderbouwleerkracht die samenwerken belangrijk vindt en organisatorisch en didactisch sterk is?
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal?
  • Heb je zin om mee te denken over onderwijsontwikkelingen en hoe die vorm te geven?
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding?

  Wij bieden: 
  Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je bent een onderdeel van het team, waarbij wij uitgaan van jouw expertise van het jonge kind. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend ook onderdeel van het Scholengroep Holland-team. En we bieden nog veel meer…!

  Arbeidsvoorwaarden 

  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden).
  • De geboden werktijdfactor is 0,7875 fte (4 dagen).
  • Salaris is conform de CAO Primair Onderwijs LB.
  • SGH-Academy. We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren.
  • Scholengroep Holland Cafetariaregeling(zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).

  Informatie? 
  Voor informatie kun je bellen met Femmie van Brenk 079-5931788 of mailen naar directie@keijzerschool.nl. Kom een keer koffiedrinken om de sfeer op de Keijzerschool te ervaren. We kijken naar je uit! 

  Interesse?
  Mail dan een motivatiebrief met CV naar directie@keijzerschool.nl 

  Vacature leerkracht onderbouw